Γνωρίζετε ότι:

....

4,88 € την ημέρα για κάθε Έλληνα το κάθε άτομο.

Το έλλειμα του εμπορικού ισοζυγίου το 2014 ανήλθε στα 19.34 ευρώ. Αυτό αντιστοιχεί σε 4,88 € ανά άτομο την ημέρα! Η αντικατάσταση ακόμη και μικρής αξίας εισάγωμενων προϊόντων με ελληνικά μπορεί να κάνει την διαφορά.

 

.....

Την τελευταία δεκαετία λόγω της χαμηλής ανακύκλωσης χαρτιού στην Ελλάδα πληρώσαμε (από αυτά που δανειστήκαμε)  περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσουμε τα χαρτικά απορρίμματα των Γερμανών. Το χαρτί έγινε χαρτοπολτός και στη συνέχεια χαρτί υγείας και χαρτόνια. Δείτε πως το Goethe-Institut διαφημίζει την ανακύκλωση χαρτιού.

 

....

Η διαφθορά δε δημιουργεί δημόσιο χρέος, αλλά μόνο ανακατανομή πλούτου. Το δημόσιο χρέος δημιουργείται από τις υπογραφές των υπουργών οικονομικών και μόνο.

 

Έχετε κάποιο σχόλιο;

Στείλτε μήνυμα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Ελληνικά σήματα.

carroten.jpg

Επικοινωνία.

 Για όποια ανακρίβεια, σχόλιο, πρόταση ή υπόδειξη, επικοινωνήστε μαζί μας:

    info@madein.gr

 Επιτρέπεται η μερική ή ολική αντιγραφή και δημοσίευση της ύλης του site χωρίς να είναι απαραίτητη κάποια άδεια ή αναφορά στην πηγή .